Predzmes na výrobu špeciálnych „soft“-bagiet pšeničných, ražných grahamových, viacrznných atď. Bagety sa vyznačujú mäkkou kôrkou, jemnučkou striedkou a dlhou čerstvosťou. Zmes SUB hell je vhodná na výrobu rôznych druhov soft-výrobkou ako napr. hamburgery, americké hot-dogy, soft-žemle atď.
Základná receptúra:
- 10,00 kg Pšeničná múka T-512
- 1,000 kg SUB hell
- 0,500 kg Margarín
- 0,400 kg Droždie
- 5,300 kg Voda
Prípravok SUB hell je vhodný ako na remeselnú tak aj na strojnú rôznych druhov soft výrobkov. Garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Pečivo sa vyznačuje primeraným objemom výrobkov a má zlatistú farbu, príjemnú chuť a dlhú „soft“-čerstvosť. Bagety so SUB hell sú využiteľné hlavne pre výrobu bagiet na plnenie, a to vďaka dlhej dobe, počas ktorej je bageta soft.
Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece