Sladový prípravok MALTO je určený na výrobu všetkých druhov pšeničného drobného pečiva a na všetky druhy jemného pečiva. Vhodný je aj na väčšie výrobky, ako sendvič, toast, vianočka, závin atď. Vyznačuje sa vysokým obsahom sladu.
Základná receptúra:
- 1,000 kg Pšeničná múka T-512
- 0,010 kg MALTO
- 0,020 kg Soľ
- 0,020 kg Margarín
- 0,020 kg Droždie
- 0,500 kg Voda
Prípravok MALTO je vhodný ako na remeselnú tak aj na priemyselnú výrobu pečiva. Garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Pečivo sa vyznačuje primeraným objemom výrobkov a má zlatistú farbu, príjemnú sladovú chuť a dlhú čerstvosť.
Balenie/skladovanie:
Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece