Zmes na výrobu zemiakového chleba a pečiva. Intenzívna chuť zemiakov, neporovnateľná s bežným zemiakovým chlebom, príjemné prekvapí každého zákazníka.
Základná receptúra
- 5,000 kg Pšeničná múka T-650
- 1,250 kg KNOLLENBROT 25
- 0,125 kg Soľ
- 0,200 kg Droždie
- 4,125 kg Voda
KNOLLENBROT 25 je vhodný na výrobu zemiakového chleba. Napriek podielu zemiakov vo výrobkoch garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Chlieb sa vyznačuje primeraným objemom výrobkov a má zlatistú farbu, príjemnú chuť a dlhú čerstvosť.
Balenie/skladovanie:
Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece