KnollenbrotZmes na výrobu zemiakového chleba a pečiva. Intenzívna chuť zemiakov, neporovnateľná s bežným zemiakovým chlebom, príjemné prekvapí každého zákazníka.

Základná receptúra

  • 5,000 kg Pšeničná múka T-650
  • 1,250 kg KNOLLENBROT 25
  • 0,125 kg Soľ
  • 0,200 kg Droždie
  • 4,125 kg Voda

KNOLLENBROT 25 je vhodný na výrobu zemiakového chleba. Napriek podielu zemiakov vo výrobkoch garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Chlieb sa vyznačuje primeraným objemom výrobkov a má zlatistú farbu, príjemnú chuť a dlhú čerstvosť.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece